MU344-korta armar selfie

Vad är en selfiepinne?

Det låter som något riktigt konstigt, men egentligen är det en av de bästa uppfinningarna de senaste åren. De allra flesta lägger upp minst en selfie om dagen, en del sitter och fotar sig var och varannan timme. Det är inte alla dessa bilder som blir så bra, eftersom ens armar är för korta. Men nu är selfie stick inne, och man kan ta riktigt hyfsade bilder.

MU344-korta armar selfieSelfiepinne är som en lång arm, en pinne där man sätter fast sin mobiltelefon i ena ändan. Sedan använder man sig av Bluetooth för att ta en bild på distans. Resultatet är mycket bättre än när man bara sträcker ut armen för att ta en bild. Nu är selfie stick inne, och den bara växer i popularitet. Varför nöja sig med något som är halvdant när man kan få det bästa?

Trenden med att lägga upp olika bilder av sig själv på nätet är här för att stanna. Ordet selfie valdes till och med till årets ord, något som visar att det är något stort. Nu är selfie stick inne, och kommer att bli en självklarhet inom kort. Vare sig man använder bluetooth eller någon annan anordning så blir bilderna riktigt bra. Man får med alla ansikten och alla delar av kroppen, något som inte alltid är fallet om man inte använder selfie stick.

Man kan antingen använda sig av en bluetooth avtryckare, eller så skaffar man sig en selfie stick med inbyggd avtryckare. Det gör det hela så mycket lättare, allt i ett. Eftersom selfiepinnen, som den också kallas, kan bli upp till en meter lång så har man gott om plats för sig själv och sin bakgrund i bilden. Ibland ser man en selfie med någon som sitter och njutet av en enorm glass eller något gott att dricka. Det kan vara för att reta sina kompisar, och visa hur bra man har det. Eller för att tala om hur skönt det är med sommar och semester.

Att en bild är värd mer än tusen ord är verkligen en sanning som många tagit fasta på. Med olika typer av selfies som flyter omkring i cybervärlden så förstår man hur viktigt det är att dela med sig av sina bilder. Det räcker med en selfiepinne och bluetooth för att det ska bli riktigt härliga bilder som man sedan kan dela med sig av. Förutom att vara årets ord så är det sannerligen årets trend.