MU424-semesterbild utan selfie

Det senaste mobilmodet

Egentligen har det nästan blivit som en kult, detta att ta bilder på sig själv och kompisarna i varje situation. Man skickar runt bilder på sig själv vid frukostbordet, på bussen och bredvid det antika monumentet på semesterresan. Många finner dock att man ser en liten del av ansiktet, medan resten försvinner ut i kanten. Armarna är helt enkelt för korta. Lösningen är en liten pinne.

MU424-semesterbild utan selfieMan kan kalla den för pinne om man vill, men det är en Selfie Stick hos The Selfie Shop det handlar om. Det fungerar som en sorts förlängning av armen och är verkligen en praktisk sak att ha. Man sätter fast sin mobiltelefon på selfie sticken och kan sedan ta en riktigt bra bild, oavsett hur många man är tillsammans. Alla kommer med, inklusive en själv, vilket inte alltid är fallet annars.

En Selfie Stick hos The Selfie Shop kostar inte alls så mycket, men kan nästan göra underverk. De kommer i olika varianter, beroende på vad man tycker är bäst. Man kan till exempel ha en selfie pinne som har inbyggd avtryckare, det är det senaste och gör det hela lite lättare. Eller så använder man sig av bluetooth, det fungerar också riktigt bra. Många mobiltelefoner och kameror har även en självutlösare inbyggd som gör det enkelt att ta bra bilder.

Man kan också använda Selfie Stick hos The Selfie Shop med sin kamera, det är inte bara för mobiltelefoner. De flesta använder sin mobil för att det sedan är lättare att skicka bilderna vidare, en av anledningarna till att man tar en selfie är ju för att dela med sig till sina vänner. Men den fungerar med vilken enhet som helst, man knäpper bara fast den i hållaren och riktar den dit man vill. Armen blir plötsligt dubbelt så lång, vilket är en klar fördel.

Tack vare denna så kallade pinne kan man få plats med många kompisar i selfie bilden. Det är verkligen en rolig trend, och med Selfie Stick hos The Selfie Shop så blir resultatet så mycket bättre. Om man, till exempel, har varit på en trevlig picknick någonstans så kan man skicka runt de bilder man tog tillsammans till alla som var närvarande. Eller om man är bortrest så kan man låta familj och vänner se vad man håller på med. De flesta semesterbilder blir faktiskt mer intressanta när man ser personen själv bredvid monument och statyer.