Hotell och restaurang för alla behov

Hotell är idag inte bara en plats att bo på när man befinner sig på en annan plats än där man normalt sett bor. Idag handlar hotell mer om ett koncept som innehåller delar som restaurang, affärscentra och tvättservice för att nämna några saker. Hotellens restauranger är inte sällan välkända med kockar som länge varit ett namn i branschen. Helt enkelt en riktig helhetsupplevelse.

208-4-hotell-restaurangEn av orsakerna till att dagens hotell och restauranger profilerar sig kraftigt på marknaden är att konkurrensen är hård och långt ifrån alla kan överleva på marknaden. Att lägga tid och pengar på att göra detta är med andra ord en nödvändighet. En annan är att gästerna helt enkelt kräver lite mer än förut – och dessutom är beredda att betala för det.

Vilka är fördelarna med att använda sig av hotell även för lokala aktiviteter?

  • En miljö utanför kontoret inspirerar och uppmuntrar till att tänka utanför boxen. Många undersökningar visar att anställda blir inspirerade och nöjdare om de ibland får chansen att vistas i en annan miljö än den de är vana vid.
  • Du får ett paket som innefattar allt man behöver för en lyckad sammankomst. Mat, sammanträden och trevliga lokaler. Det mesta kan ordnas om du bara specificerar dina behov i samband med att du bokar.
  • Återkommande kunder kan ofta få riktigt fina erbjudanden. Avtal mellan hotell och företag blir allt vanligare. En lösning som alla tjänar på då hotellen får gratis marknadsföring och företagen trevliga erbjudanden och rabatter då de återkommer som kunder.

För dig som är på väg till eller från norra Sverige kan du boka ditt rum hos hotell BEST WESTERN I Sundsvall. Ett hotell som erbjuder både bra boende, en restaurang och möjligheter till affärsmöten i en trevlig miljö. Dessutom en del i en stor kedja som är välkänd för kvalitet till mycket bra priser.

Många hotell har idag mycket trevliga restauranger i anslutning till eller i själva hotellen. I vissa fall ägs de av själva hotellet och i andra av samarbetspartners som driver krogen i egen regi. Oavsett vilket alternativ hotellet som du väljer har valt spelar mindre roll då man i allmänhet kan säga att nivån på såväl mat och service håller mycket hög standard idag. Om du bokar hotell Best Western i Sundsvall kan du om du önskar se hela veckans lunchmeny här. Ett perfekt sätt att få en helhetsbild av vad du bokar för dig som vill bo på hotellet och ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om du bor lokalt och helt enkelt vill äta gott. Här hittar man såväl affärsgäster som barnfamiljer – restaurangen erbjuder något för alla som kommer dit.

Varför välja att äta på en hotellrestaurang?

  • Du slipper dyra taxiresor till andra restauranger i staden – allt du behöver göra är att gå tillbaka upp till ditt rum – mätt och belåten.
  • Bor du lokalt ger det dig en chans att för en kväll uppleva något nytt. Hotell är en annan värld – oavsett om det ligger ett par kvarter bort eller på andra sidan jordklotet.
  • Restaurangerna håller ofta exceptionellt hög standard då välkända krögare är kända för att driva hotellrestauranger. I andra fall är det ofta stora hotellkedjor som sätter stort värde på maten som driver den. Som gäst är du näst intill garanterad riktigt god mat.

Idag ser hotellen gäster från alla möjliga bakgrunder och från hela världen. Som gäst har man därmed obegränsade möjligheter att få uppleva en annan kultur – även om man bor på ett hotell i sitt eget land. Ett hotellbesök kan helt enkelt gynna alla som då och då vill fly vardagen och uppleva något nytt.